אליפות הליגה לעדי נגב

WhatsApp Image 2026 06 15 at 16.28.30 | ADI

שתפו

על הפרקט הירושלמי, עשתה נבחרת כדורסל כיסאות הגלגלים של “עדי נגב – נחלת ערן” היסטוריה.

הקבוצה, שמורכבת ממטופלי שיקום בעבר ובהווה של הכפר, הצליחה בתוך שלוש עונות בלבד להעפיל אל גמר הליגה הלאומית ולקטוף את המקום הראשון במשחק מותח מאוד מול בית הלוחם ירושלים בתוצאה של 54:44.

ליעד אוריאל, קפטן הנבחרת מספר: “כשהגיע הרגע להניף את צלחת האליפות באוויר, הלב שלי פשוט התמלא. אני מוקף בחברים לקבוצה ומסתכל על הקהל שלנו חוגגים, זו הייתה תחושה שקשה להסביר במילים. זה הרגע שבו כל האמונה בעצמנו ובדרך שעברנו פשוט התחברה”

גאים בכם!💚🏀🏆

שתפו

ADI
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.