הכנס השנתי ה-73 לרפואה פיזיקלית ושיקום: חדשנות, שיתוף פעולה והוקרה

WhatsApp Image 2024 12 10 at 1.58.02 PM | ADI

שתפו

בשבוע שעבר התקיים הכנס השנתי ה-73 של האיגוד הישראלי לרפואה פיזיקלית ושיקום. הכנס השנתי מהווה מפגש יוצא דופן של אנשי ונשות מקצוע מסורים, כולם מאוחדים בתשוקה משותפת לשיפור חייהם של הזקוקים לשיקום. יחד, אנו יוצאים למסע של גילוי, חדשנות ושיתוף פעולה, שמטרתו לקדם את גבולות התחום שלנו.

בכנס משתתפים מידי שנה אנשי ונשות שיקום מתחומים שונים: רפואה, סיעוד, פיזיותרפיה, ריפוי בעיסוק, פסיכולוגיה, מחקר ועוד.

חוקרים וקלינאים של המרכז הרפואי לשיקום ב”עדי נגב-נחלת ערן” השתתפו גם הם בכנס, חלקו מהידע המקצועי שלהם, למדו והתמקצעו ממומחים אחרים בתחום.

את אחד המושבים בכנס הנחה ד”ר צאקי זיו נר, מנהל המרכז הרפואי לשיקום והשתתפו בו נציגים ממרכז הרפואי לשיקום בעדי נגב-נחלת ערן, בית החולים דנה ואוניברסיטת אריאל.

עדי טייר ישורון, פיזיותרפיסטית ורכזת מחקרים קליניים של מקצועות הרפואה ורכזת ועדת הלסינקי פתחה את המושב עם דברים מרגשים לכבוד משפחת ביבס הקרובים לליבנו.

בנוסף, שתי מחקרים שבוצעו במכון המחקר ע”ש פלדמן הוצגו בכנס. נעמה יעקובוף, מרפאה בעיסוק בשיקום יום, הציגה סדנה על מחקר של התערבות קבוצתית משותפת למפטפלים ומטופלים. המחקר נעשה בהנחיית ד”ר ניצן אלמוג. נוי גולדהמר, מהנדסת מחקר ופיתוח, הציגה את המחקר על למידת ההיסטוריה הטבעית של החלמה לאחר שבץ.

WhatsApp Image 2024 12 10 at 1.58.02 PM | ADI ADI representative lecturing at the convention | ADI Dr. Ziv Nir speaking | ADI with background picture about hostages | ADIהכנס השנתי ה 73 2 | ADIהכנס השנתי ה 73 06 | ADI

שתפו

ADI
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.