בעדי ירושלים חוגגים לא רק בר מצווה, אלא שנת בר מצווה שלמה. כל תלמיד שמגיע לגיל 13, ובת שמגיעה לגיל 12, זוכים בשנה מלאה בפעילויות הקשורות לשנה המשמעותית בחייהם.
אתמול, שני ילדי בר המצווה יצאו יחד עם בני כיתתם וצוות בית הספר לבניין 770 בשכונת רמת שלמה. במסגרת הביקור, נכנסו לבית הכנסת, קיימו תפילה מרגשת, הניחו תפילין ונישקו את ספר התורה. החוויה הרוחנית נמשכה גם מחוץ למבנה, שם התקיימה תפילה משותפת מיוחדת.
כחלק מהפעילות, הילדים כתבו משאלות אישיות על בלוני הליום. בסיום הטקס, לאחר ספירה מרגשת, שחררו את הבלונים לאוויר, בליווי תפילות לשלום עם ישראל, הצלחת החיילים, רפואת הפצועים וחזרת החטופים בשלום ובבריאות גוף ונפש.
הביקור ב-770, מקום תורה ותפילה מרכזי, העניק לתלמידים חוויה מעשירה ורוחנית התואמת את גילם. התרגשות גדולה מורגשת בקרב הילדים והצוות לקראת אירועי בר המצווה שיתקיימו אחרי חג הפסח.

